VOIR SUR LA CARTE
Les autres locations de l'établissement

Cottage Family

4/6 personnes
Retour à la page de l'établissement
Cottage Family;
Cottage Family;
Cottage Family;
Cottage Family;
  • Superficie totale (en m²) : 45
  • Accès handicapé : non
  • Animaux : acceptés sous conditions
  • Chambre(s) séparée(s) : 3
  • Cuisine
  • Salle(s) de bain
  • WC
  • Chauffage
  • Télévision
  • Terrasse

Hébergement spacieux et confortable, idéal pour les familles nombreuses, équipé de 3 chambres séparées : 1 lit en 140 + 4 lits en 80. Coin repas, cuisine, douche et WC indépendants. Salon de jardin.

Disponibilités & réservation en ligne

Chargement en cours...

Services et équipements

Général
Animaux
Chambres & Couchages
Cuisine & Sanitaires
Nettoyage
Equipement intérieur
Equipement extérieur
Sécurité & parking
Infos pré et post réservation

Avis clients de l'hébergement

9,16/10
2 avis disponibles
  • 10/ 10
    "Camping familial, calme, ombragé avec un accueil excellent "
    Posté le 20/07/2023 - En famille avec adolescent(s) Cottage Family du 10/07/2023 au 17/07/2023

    L'établissement

    La région est très belle, verdoyante, vallonnée. Le camping est proche d’endroits intéressants (Padirac, Rocamadour et la forêt des singes, Autoire et sa cascade). Les villages sont beaux (Carennac en tout premier)

    L'hébergement - Cottage Family

    Nous avons beaucoup apprécié le calme de ce camping, l’absence de bruit inutile, l’ombre des arbres, la Dordogne toute proche, la piscine bien sûr (il faisait bien chaud) et la disponibilité, la gentillesse et l’humour des gérants. Nous étions en bungalow. Par ailleurs baguettes et viennoiseries excellents cuits tous les matins.

    Tout petit détail, peut-être un peu plus de couverts et une casserole plus grande auraient été un plus..

  • 8,33/ 10
    "Een heel fijn verblijf op een gezellige camping"
    Posté le 31/08/2023 - Gezin met tiener(s) Cottage Family du 29/07/2023 au 12/08/2023

    L'établissement

    Wij verbleven midden in de zomervakantie op de camping. het was gezellig druk, en elke dag was er wel iets te doen. Al het noodzakelijke was aanwezig. En als we er in het Frans of Engels niet uitkwamen. Was er altijd nog Google translate. Want zo hoorden wij al vanaf dag 1 van de eigenaar: Google is my best friend! Er waren zeer weinig Nederlanders op de camping. Waarschijnlijk omdat hetzelfde Google het niet laat zien in de zoekopdrachten. En dat is heel jammer. Als animatie niet nodig is en je zoekt rust in een mooie omgeving is dit echt een aanrader.

    Je merkte dat de huidige eigenaren te weinig tijd hebben gehad om de camping goed op orde te krijgen. De receptie, en daarmee ook de bar aan het begin van de middag 3 uur dicht. En als je dan op de dag vaan aankomst moet wachten tot 3 uur en over de camping gaat lopen dan krijg je niet die beste 1e indruk. Verblijfsaccommodaties waarvan de veranda er niet is of stuk is, nog niet aangesloten accommodaties, en een zeer weelderige begroeiing om maar een paar dingen te noemen. Tijdens het verblijf hoor je de reden, en zie je dat het geen invloed heeft op de dienstverlening.

    L'hébergement - Cottage Family

    Een hele mooie ruime cottage die alles heeft wat je verwacht. Zeer netjes onderhouden, en wat vooral opviel bij aankomst: hij was echt overal schoon. Daar kunnen heel veel andere verhuurders nog van leren. De buitenruimte is zeer ruim.

    Het snoeiwerk van het groen is niet goed bijgehouden. Natuurlijk geeft dat veel privacy, maar op de wat sombere dagen zorgt het ervoor dat je rondom het chalet geen glimp van de zon opvangt en op echt zonnige dagen slechts op bepaalde momenten op plekjes ter grote van 1 stoel..