VOIR SUR LA CARTE
Les autres locations de l'établissement

Tiny House Mimosa

2/4 personnes
Retour à la page de l'établissement
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
Tiny House Mimosa;
  • Superficie totale (en m²) : 37
  • Chambre(s) séparée(s) : 2
  • Cuisine
  • Salle(s) de bain
  • WC
  • Chauffage
  • Climatisation
  • Terrasse
  • Animaux non acceptés

I ricordi nascono da esperienze che sorprendono i sensi e questa Tiny House è amore a prima vista. Perfetta per una vacanza romantica, può ospitare fino a 4 persone: un ambiente spazioso, ma soprattutto luminoso. Il legno degli interni è un tutt'uno con la vegetazione circostante e l'atmosfera è candida, fresca, piacevole come la brezza del mattino. La "Mimosa" ha un bagno privato, una cucina, aria condizionata, una terrazza con tavolo e sedie. Impossibile non rimanere incantati dalla quiete e dal relax che abitano questa speciale soluzione di alloggio.

Disponibilités & réservation en ligne

Chargement en cours...

Services et équipements

Général
Animaux
Chambres & Couchages
Cuisine & Sanitaires
Nettoyage
Equipement intérieur
Equipement extérieur
Sécurité & parking
Infos pré et post réservation

Avis clients de l'hébergement

8,15/10
2 avis disponibles
  • 7,2/ 10
    "Mooie vakantie in een prachtige omgeving"
    Posté le 09/07/2023 - Jong stel Tiny House MIMOSA du 26/06/2023 au 06/07/2023

    L'établissement

    Wij hebben genoten van de vakantie op Camping Delle Rose. We waren zeer blij met het zwembad en de mogelijkheid om iedere dag verse broodjes te kunnen eten. Het is fijn dat ze een vaste groep personeel hebben, dus na een paar dagen herken je iedereen en dit geeft wel een gemoedelijkere sfeer dan op andere grotere campings. Op deze camping staat kamperen en sfeer centraal.

    Er was op internet te lezen dat het een hele persoonlijke camping was, maar helaas hebben wij daar weinig van gemerkt gedurende de vakantie. Buiten de badmeester kwam de rest van het personeel erg gesloten over op ons. We hebben veel verkoeling gehad van het zwembad, het was alleen jammer dat het zwembad 1.90 diep was overal waardoor je niet even ergens rustig kon staan, ook was de rand niet fijn voor je handen, dus hangen aan de kant was je ook snel zat. In de avond werd er geen rondje gelopen door de eigenaren. Wij hebben voldoende zaken gezien die de eigenaren ook hadden willen zien.

    L'hébergement - Tiny House MIMOSA

    Wij hebben verbleven in Mobilhome Hortensia aangezien de Tiny House Mimosa niet af was nog. De Hortensia was een fijne mobilhome met twee badkamers, wat voor ons beiden als luxe werd ervaren. Daarnaast waren wij zeer blij met de goede airco. Hierdoor bleef de mobilhome binnen heerlijk koel en hebben wij het nooit als warm ervaren binnen. Het overdekte terras was ook zeer fijn, omdat je altijd in de schaduw kon zitten en het hierdoor fijn zitten was buiten. De Hortensia ligt op een gunstigere ligging tov de Mimosa, die zouden een flink stuk meer afgelegen liggen en ook hoger op de berg.

    Wij hebben niet overnacht in Tiny House Mimosa, aangezien deze nog niet af waren. Helaas werd dit pas met ons gecommuniceerd toen wij arriveerde. Gelukkig was er voor ons een prima oplossing, de mobilhome Hortensia, maar wij vinden dat de manier van communiceren sterk verbeterd kan worden. Een informatieve mail was al voldoende geweest. Wij kwamen nu met het idee aan dat we in een tiny house zouden slapen, maar dit werd een mobilhome. Daarnaast kan je buiten de pizza’s weinig eten in het restaurant, gelukkig was vanaf 1 juli iedere dag pizza. Dit was ons vooraf niet duidelijk.

  • 9,1/ 10
    "Fint lille sted"
    Posté le 12/07/2023 - Familie med børn Tiny House MIMOSA du 03/07/2023 au 09/07/2023

    L'établissement

    Intimiteten

    Langt til strand, meget lille campingplads, boldbane,

    L'hébergement - Tiny House MIMOSA

    Vi blev opgraderet, da Tiny House ikke var sat op endnu..

    Alt var fint